iPod

Reparatii iPod – oferim solutii complete de service iPod pentru absolut orice model de Apple iPod. Aveti probleme cu iPod-ul? Apelati la noi si totul e ca si rezolvat. Reparatii iPod, service iPod solutii complete, service GSM autorizat Apple iPod, service specializat Apple IPod.

Service iPod

Service iPod, reparatii iPod, Service autorizat iPod. Service iPod
Back-up date iPod
Se poate intampla ca in timpul operatiunilor de service iPod ca datele dvs. personale de pe aparat sa se piarda, tocmai de aceea va recomandam sa efectuati un back-up al datelor si fisierelor existente pe iPod-ul dumneavoastra. Service-ul nostru nu raspunde pentru pierderea sau stergerea datelor personale care nu au fost eliminate de dvs. De obicei datele nu se pierd, insa nu se exclude posibilitatea ca acestea sa fie sterse in timpul operatiunilor de service. In cazul in care nu v-ati facut back-up, nu trebuie sa va faceti griji, va ajutam noi.
Service iPod – reparatii iPod
In cazul in care aveti probleme cu iPod-ul insa nu stiti de unde provin  nu-i nimic, va facem o diagnosticare gratuita pentru a vedea exact unde este problema si unde trebuie intervenit pentru reparatii. Estimarea pentru reparatii iPod se face in mod normal pe loc.
Nota: se utilizeaza numai piese originale.
Oferim solutii complete reparatii iPod, service iPod, service specializat Apple IPod
Consultantii nostri sunt specializati in micro electronica, de aceea interventiile se realizeaza intr-un timp foarte scurt.

Reparatii iPod

Service iPod – reparatii  iPod
Reparatii / inlocuire rotita navigare (click wheel),
Inlocuire acumulator, socket pentru casti
Reparatii / inlocuire carcasa completa, spate, frontala,
Reparatii / inlocuire butonul On/Off, Volume, Hold
Reparatii touch screen, conector incarcare, display LCD
Reparatii / inlocuire Hard Disk 15Gb, 30GB, 60GB, 80 GB, 120Gb, 160GB