Dăm ţarului ce este al ţarului: telefoane din aur cu faţa lui Putin disponibile în Rusia

O versiune de iPhone suflată cu aur şi gravată cu faţa lui Vladimir Putin este disponibilă acum în Rusia, la un preţ destul de mare. Rusia e una dintre ţările cu cei mai mulţi miliardari din lume, deci vor fi mulţi cumpărători ai acestui device.

11017623_mainpage

Produsele de lux de acest gen sunt vândute sub numele de Caviar şi costă în jur de 4300 de dolari, informează BBC. La acest preţ primiţi un iPhone 5s acoperit cu aur de 18 carate şi cu portretul “ţarului” gravat pe spate, iar dedesubt se afla un citat din imnul Rusiei. Handsetul este unul în ediţie limitată şi este produs de către Perla Penna, o companie italiană care are sediul în Rusia.

_75770124_17623_photo1

Cei mai buni bijutieri italieni lucrează la această firmă, iar publicul ţintă al produsului este, conform unui comunicat de presă “oficialul de guvern patriotic şi directorul de top”. E interesant că acest device e promovat şi ca o declaraţie de statut. Aparent cineva cu un telefon din aur şi faţa lui Puţin pe el va impune respect la un bar din Monte Carlo sau Nisa. Vouă cum vi se pare acest kitsch?

putiphone