Noi imagini cu pătrăţosul telefon BlackBerry PassPort, probabil cel mai bizar design al acestui an

BlackBerry PassPort a fost deja fotografiat în mâna şefului BlackBerry, cu 2 săptămâni în urmă şi iată-l pozând din nou, cu acelaşi format pătrăţos expus camerelor. Handsetul începe să pară mai mult decât un experiment, de vreme ce apare tot mai des şi pare gata de lansare.

blackberry-passport-1

Nu sunt sigur că ar prinde totuşi la public acest format, mai ales că telefonul e foarte lat. Acest model vine cu un ecran pătrat cu rezoluţie de 1440 x 1440 pixeli şi o lăţime de 3.18 inch. Terminalul are şi o baterie impresionantă, de 3450 mAh, 32 GB stocare internă, slot microSD şi 3 GB RAM, dar procesorul sau rămâne un mister. Mai jos puteţi vedea ecranul pătrat în acţiune pentru câteva secunde.

blackberry-passport-3-800x420

Vedeţi că mâna utilizatorului ajunge, după calculele mele, cu vârfurile degetelor undeva la jumătatea spatelui telefonului. Asta înseamnă că o jumătate de telefon stă fără suport şi acest device e predispus scăpărilor din mână. Există şi zvonuri că BlackBerry ar lucra cu Amazon pentru a oferi acces la Appstore-ul său, dar până atunci continuăm să fim şocaţi de formatul acestui smartphone…